· 

HSV Hellevoet Athletics in de competitie.

Honkbal.

 

HSV Hellevoet Athletics H1 (Hellevoetsluis) neemt na 11 wedstrijden met 13 punten de derde plaats van de ranglijst in van de 3e klasse KNBSB. Het team staat op drie punten van koploper Blue Hitters H1 dat een wedstrijd meer gespeeld heeft. Op de tweede plaats staat Schiedam H2. Dat team heeft 10 wedstrijden gespeeld en 14 punten. 

Zaterdag 6 juli speelt HSV Hellevoet Athletics H1 een thuiswedstrijd tegen Schiedam H3 dat de vierde plaats van de ranglijst inneemt.

 

Het Juniorenteam gaat nog volop meedoen voor het kampioenschap in de 2e klasse. Al moet gezegd dat koploper Blue Birds nog ongeslagen is en afgelopen zondag in Hellevoetsluis met 13-8 won. Zaterdag spelen de Junioren een uitwedstrijd tegen Schiedam JH1. 

Ook het Aspirantenteam draait aan de top van de 2e klasse mee. De Aspiranten van HSV Spikes lijken hier de grote concurrent te worden. Ook nog niet uitgeschakeld is de huidige koploper Ridderkerk Rowdies. Zaterdag 6 juli spelen de Aspiranten om 14.00 uur een thuiswedstrijd tegen Adegeest AH1. 

Het Pupillenteam gaat samen met The Saints aan kop van de 3e klasse. Negen overwinningen en slechts één nederlaag tot nu toe. Zaterdag 6 juli speelt het team om 12.00 uur thuis tegen Rascals PH1 en zondag volgt een uitwedstrijd tegen Blue Hitters PH1.

 

Softbal.

 

Hellevoet Athletics Dames Softbalteam 1 neemt de laatste plaats in van de 3e klasse. Het leed tot nu toe elf nederlagen op rij. Gaat het team vrijdag 5 juli verrassen in de uitwedstrijd tegen Storks DS2???

 

Het Hellevoet Athletics Heren Softbalteam 1 neemt na vijf zegen en evenveel nederlagen een middenmootpositie in in de 3e klasse van de KNBSB. Vrijdag 5 juli 2019 is er om 19.30 uur een thuiswedstrijd tegen Blue Birds HS3. Een overwinning moet tegen dit lager geklasseerde team mogelijk zijn.