· 

Openingswedstrijd nieuwe baan AV Spark Spijkenisse.

AV Spark organiseert 7 september 2019 een openingswedstrijd van hun nieuwe baan. Leuke ontspanning voor iedereen. AV SPARK is trots op dit mooie nieuwe onderkomen. Een prachtige geheel vernieuwde accommodatie waar de leden en gasten heel veel plezier van zullen hebben. Natuurlijk vraagt dat om een officiële opening. SPARK heeft daarom een dag gepland die bol staat van activiteiten.

 

7 september – noteer dat alvast in jullie agenda

 

In de ochtend staat er een familiewedstrijd op het programma voor de Spark-pupillen, G-atleten en CD junioren. Vaders, moeders, oma’s, opa’s zijn van harte welkom om samen met de SPARK atleten de strijd aan te gaan. Uiteraard worden de wedstrijden zodanig aangepast dat iedereen mee kan doen. 

Voor de inwendige mens wordt ook gezorgd. Poffertjes en pannenkoeken staan voor jullie klaar. 


In de middag zijn de AB-junioren, Senioren, wegatleten en vrijwilligers aan de beurt. Ook voor hen een leuke wedstrijd waarbij de lach en het plezier het belangrijkste element zullen zijn. Uiteraard wordt het wedstrijdelement niet vergeten. De ‘wedstrijd’ is wel in teamverband. Een lid wordt uitgedaagd 5 maatjes te zoeken die met hem of haar een dreamteam vormen. Zin in een dag vol plezier? Inschrijving en deelname is kosteloos. Leden kunnen zich aanmelden bij de trainers of door een mailtje te sturen aan Eric den HartogAstrid HissinkFred Dozy of Ger Smits
Anders een mailtje aan info@avspark.nl 

 

Beknopt programma overzicht:

10:00 – 13:30 uur ochtend programma familiedag pupillen, CD-junioren en G-atleten

13:00 – 16:00 uur middag programma voor AB junioren, Senioren, wegatleten, en vrijwilligers

Tussen 13:00 en 14:00 uur officiële opening door de loco burgemeester - wethouder sport Martijn Hamerslag.

 

Afsluitend wordt er voor de senioren een Barbecue georganiseerd (ook dit is zonder kosten).

Leden worden opgeroepen zich nog voor de vakantie aan te melden, zodat de organisatie een goeie planning kan gaan maken. Verder nieuws volgt.


Hans Rook PR Commissie SPARK.