· 

Jeu de Boules steeds populairder

Maar liefst acht teams namen op zaterdag deel aan het Jeu de Boules toernooi bij ZKV Zuidland. Jeu de Boules, een sport die niet alleen meer op de camping in bijvoorbeeld Spanje of Frankrijk gespeeld wordt, maar ook op de banen in Nederland die veelvuldig worden aangelegd. ZKV Zuidland is hier naast het Korfbal al een aantal jaren steeds serieuzer mee bezig. Ook de dinsdagdames van HC Voorne ambiëren beter te worden in deze sport en spelen regelmatig op de Genestetlaan in Hellevoetsluis. Ook pleiten zij, nu de velden bij HC Voorne toch worden heringericht, voor een eigen baan aldaar. Ook is het mogelijk om in Nieuwenhoorn te spelen. De Jeu de Woeles club is zeer voortvarend. (lees hier meer)  Ook hier wordt regelmatig om de gezellige prijzen gestreden.