· 

Jeu de Woeles

De website van de Hellevoetse Jeu de Boulesvereniging Jeu de Woeles is dan wel uit de lucht, maar dat wil nog niet zeggen dat er niet meer gespeeld wordt in de Woelhoek in Hellevoetsluis.

 

Afgelopen woensdagmiddag ging de overwinning bij de dames naar Ineke Kornet. Bij de heren scoorde Ad Leeuwenburg het best.

Ineke neemt nu in de 3e periodestand (26 juni t/m 31 juli) de 7e plaats in. Ad staat momenteel 2e, na 6 wedstrijden 1 wedstrijd minder gewonnen dan 2e periode winnaar en opnieuw koploper Tom Boom. De winnaar van de 1e periode gaat ook nu goed. Nico van Dijke staat op de 3e plaats van de 3e periodestand. Wie op nummer 3 staat:? Hans Leijendekker.

Beste dame is Eelke Bruinsma (6). Ineke volgt op 7.

 

De donderdagavondgroep kende afgelopen week Christien van Hulst als beste dame en Rob Swaep als beste heer. Christien neemt in de 3e periode (27 juni t/m 1 augustus) de 5e plaats in. Rob Swaep staat ongeslagen (3 uit 3) op de 10e plaats met een 100% score.

 

Aan de leiding in de 3e periode van de donderdagavondgroep gaat Hans Leijendekker. Wendy van Yperen (winnaar 1e periode) is 2e, gevolgd door Tom Boom op plek 3. Jean van Heddegem neemt de 4e plaats van het algemeen tussenklassement in.