· 

Alex en Jacqueline Glijn dansen tijdens concerten André Rieu

De afgelopen weken zijn Alex en Jacqueline Glijn bezig geweest met de voorbereidingen van de 12 concerten van Andre Rieu op het Vrijthof in Maastricht.

 

Met 150 dansparen, waarvan 9 rolstoeldansparen, dansten zij  mee met de second Waltz en maakten ze tijdens andere muziek 1 groot feest met het publiek. De eerste 4 concerten zitten er op. Het is 1 groot feest en de entourage is geweldig. Zingende, dansende en huilende mensen. Jacqueline en Alex proberen zoveel mogelijk mensen te betrekken en dansen net als in 2016 hun wals met lift op het 

bordes van het theater. Het is zwaar, maar ze genieten van elkaar en van de mensen. Iedere dag zijn ze van 15.00 tot 03.00 op de voetjes en wieltjes. Maar het is iedere minuut waard. Zie foto's voor impressies.