· 

Health Fest by Gewoon Fit zeer groot succes.

Het Health Fest by Gewoon Fit ten bate van Robert Rietdijk Huisman en het MS Fonds op het Woordbouwerplein in Hellevoetsluis is een enorm succes geworden. Tientallen lopers op de Charity Run en wandelaars op de Charity Walk zorgden voor een geweldige "wedstrijd" en liepen geld bij elkaar. Omdat er nog geld verwacht wordt, is er nog geen precies bedrag bekend. Er waren veel kraampjes met ondernemers die een gedeelte van de omzet afdroegen en diverse kinderactiviteiten die een belangrijke bijdrage leverden. De organisatie was in handen van Danny Groenendaal en Leonie Bodaan. Zij spreken over een zeer geslaagd evenement en zijn trots op al diegenen die zich onbaatzuchtig in hebben gezet voor het goede doel en hopen volgend jaar het succes minimaal te kunnen evenaren. SportopVoornePutten sprak met degene om wie het eigenlijk allemaal draaide, Robert Rietdijk Huisman. Hij leeft nog in een soort van bubbel en vindt het allemaal zeer onwerkelijk wat er gebeurd is. Zo sprak hij zojuist zijn moeder aan de telefoon die vroeg hoe hij zich voelde en hij vertelde dat hij het nog steeds niet kon geloven. Zoveel aandacht voor mij. Een heel groot evenement dat gewoon voor mij georganiseerd wordt!? Het is best gek. Robert was zeer te spreken over het aanbod van de kraampjes met gezonde voeding en voedingsmiddelen en gebruikt dit vooral zelf ook. Er kwamen zelfs mensen langs die vroegen of er geen frietkraam was!??! Ik heb gezegd dat ze dan beter naar het winkelcentrum konden gaan hahhahahaha. Op de vraag of Robert al een stuk was opgeschoten met de crowdfunding kon hij antwoorden dat er al een substantieel bedrag was opgehaald en dichter bij zijn doel komt. Ter herinnering: Robert wil in november naar Moskou voor een stamceltransplantatie en heeft hier €90.000 euro voor nodig. Het "mooie" van het Health Fest was, dat ik ook nog met MS fonds en patiënten heb gesproken die ook deze behandeling hadden gehad. Deze waren succesvol en het moet me gewoon lukken. Ik probeer via diverse kanalen nog meer aandacht te krijgen en ben wat dat betreft zeer hoopvol. De aanhouder wint zullen we maar zeggen. Wij wensen Robert zeer veel succes met zijn actie!