· 

TC de Kooistee trapt af met "Club van 75".

 

Het nieuwe bestuur van TC de Kooistee heeft het er maar druk mee. Naast het organiseren van het 40-jarig jubileum, waar een speciale jubileumcommissie is op gezet. Heeft het ook ambitieuze doelstellingen voor de komende jaren. Om deze doelstellingen te kunnen behalen, is er deze week afgetrapt met het samenstellen van een zogenaamde "Club van 75". Leden én niet leden kunnen lid worden voor €75.00 per jaar en steunen de vereniging op deze manier. Ook aanmelden? Per mail; clubvan75@tc-de-kooistee.com of kijk voor meer informatie op www.tc-de-kooistee.com.

 

Onlangs sprak het nieuwe bestuur met alle bestaande commissies en met vele vrijwilligers. Niet alleen om kennis te maken, maar ook om goed te luisteren naar de behoeften van de diverse medewerkers. Hieruit kwam o.a. naar voren, dat er behoefte is aan nieuwe vrijwilligers en dan met name voor de onderstaande functies.  

 

– Parkbeheerder

 

         Wij zoeken parkbeheerders voor o.a. baan- en terreinonderhoud, het netjes houden

 

        van kantine, ontvangst goederen/voorraad etc. voor 5 uur per keer. De parkbeheerders

 

        ontvangen een “Overeenkomst vrijwilligerswerk” en 1 x per kalendermaand een vergoeding. 

 

– Schoonmaakster

 

        Voor de woensdag zoeken we een schoonmaakster voor 3 uur.

 

         De schoonmaakster ontvangt een “Overeenkomst vrijwilligerswerk” en 1x per

 

         kalendermaand een vergoeding.  

 

Voor leden:

 

Meld je aan voor de  – Sponsorcommissie – Kantine/Keukencommissie

 

 

 

Voor aanmelden of meer informatie kan je een mail sturen naar

 

bestuur@tc-de-kooistee.com of contact opnemen met onze voorzitter Stephan Hazebroek

 

 

 

Om nog even terug te komen op het jubileum. De commissie heeft gekozen voor de Jubileumweken. De eerste week met een geweldig Open Toernooi en de tweede week met de clubkampioenschappen. Aan het eind van die week, wordt er op zaterdag 7 september een groot jubileumfeest georganiseerd.