· 

Verenigingen gebruiken zomerstop goed voor onderhoud en verbouwingen.

Het bestuur van GHVV'13 bezocht op vrijdag 12 juli het nieuwe terrein tussen Geervliet en Heenvliet. Het begin van Sportpark Guldeland is er en de diverse bestuursleden keken met grote belangstelling naar hetgeen tot nu toe gerealiseerd is. Ondanks de teleurstelling van het bedrag voor het kleedkamercomplex bij OVV Oostvoorne, gaat de club niet bij de pakken neerzitten en is het aan de slag gegaan met de velden. Op de afbeelding een prachtig nieuw kunstgrasveld.  

Met dank aan één van de sponsoren, Bakker Bouw, heeft VV Nieuwenhoorn de daken van de kleedkamers weer keurig kunnen bedekken. Deze zijn voor de komende jaren in ieder geval weer waterproof. VV Hellevoetsluis is bezig met "Project Bar" Na het openbreken van de zware buiten muur, is het straks mogelijk om na het verlengen van de bar, ook meteen een drankje of hapje te bestellen aan de buitenkant van het pand. 

Bij VV Spijkenisse is er na overleg met de gemeente begonnen met het opnieuw asfalteren en de herindeling van het parkeerterrein. Bij VV Zuidland is er met name veel snoeiwerk verricht en hebben de velden ook weer prima verzorging gehad. 

HC Voorne in Hellevoetsluis is volop bezig met de aanleg van meerdere velden. Van binnen de vereniging is er ook vraag naar een Jeu de Boules baan, maar of dat verzoek gehonoreerd kan worden? Door een besluit van de rechter lag de bouw van de nieuwe gymzaal bij Gymnastiekvereniging ODI even stil. Door een voorlopige voorziening mag de gemeente Westvoorne toch nog even doorgaan. De betonnen vloer ligt in ieder geval, de vereniging hoopt snel op meer.