· 

Update Honk en Softbal

De softbalsters van Hellevoet Athletics hebben vorig weekend ook de 13e nederlaag geleden. Tegen Zwijndrecht werd er met 2-7 verloren. De dames hebben nu ook een lange pauze want de eerstvolgende wedstrijd is pas op maandag 19 augustus in en tegen Schiedam.

 

De Heren Softbal van Hellevoet Athletics verloren vorige week met 14-6 van nr 2 Rascals en vinden we terug op de 7e plaats in de 3e klasse G. Ook hun volgende wedstrijd is pas 23 augustus bij Ridderkerk Rowdies, die nu 3e staan.

 

De Honkballers van Hellevoet Athletics speelden 21 juli de uitwedstrijd tegen Wassenaar, De wedstrijd eindigde in een 7 -7 gelijkspel, Hierdoor eindigde men op de 3e plaats en gaat men in augustus spelen in de Kampioenspoule met Gophers, Schiedam 2 en Blue Hitters die deze voorronde als koploper hadden beeindigd. Het speelschema moet nog gepland worden.

 

De Softballers van HSV Spikes hebben nu in de degradatiepoule van de 1e klasse 3 wedstrijden gespeeld. Na de eerste wedstrijd met 6-4 te hebben verloren van Red Lions, werd er met 6-1 gewonnen van Adegeest/ Catch, maar gisteren verloor men thuis van Birds met 1-8, waardoor men nu op de 5e plaats van de 6 staat. De volgende wedstrijd is 23 augustus bij Nieuwegein Diamonds.