· 

Jeu de Woeles Nieuwsbericht

Jeu de Boulersvereniging Jeu de Woeles (De Woelhoek in Hellevoetsluis) gaat de laatste week van de 3e periode in. Volgende week woensdagmiddag en donderdagavond zijn de laatste speelronden.

 

Vorige week wist Joke de Graaf bij de dames op woensdagmiddag te winnen. Hans de Brandt was de beste heer. Op donderdagavond waren de winnaars Flor de Ruiter en Jean van Heddegem.

 

In de 3e periodestand heeft Joke de Brandt haar leidende positie niet meer alleen. Zij is vorige week woensdagmiddag ingehaald door Roza van der Slot, Ineke Cornet en Joke de Graaf. De vier dames hebben een score van 8 uit 12. Bij de heren nam Ad Leeuwenburg de leiding over van Tom Boom. Wie van beide heren pakt in de laatste weken de winst? 

In het algemeen klassement gaan Wim Kleijn en Hans de Brandt vermoedelijk uitmaken wie de eindwinst in de wacht gaat slepen. Of weten Rob Swaep, Ad Leeuwenburg en Tom Boom nog roet in het eten te gooien?

 

De 3e periode van de donderdagavonddames wordt aangevoerd door Wendy van Yperen en Toos Groeneweg (7 uit 12). Bij de heren strijden Jean van Heddegem, Tom Boom en Louis de Ruijter vermoedelijk om de eer. Alle drie hebben ze een score van 10 uit 12. 

In het algemeen klassement gaat Jean van Heddegem souverein aan de leiding. Bij de dames scoort Wendy van Yperen goed.