· 

Hockeyschool MHV Forcial

MHV Forcial organiseert aan het begin van het nieuwe seizoen een hockeyschool. Na het succes van vorig jaar kan de jeugd ook dit jaar kennis maken met hockey. De hockeyschool begint 15 september 2019 en belangstellenden kunnen zich aanmelden!

 

Vier zaterdagen leer je alles wat je moet weten om erachter te komen of hockey de sport voor jou is.

Speciaal gericht op stoere jongens en meiden in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar.

 

Tijdens de hockeyschool leer je alle basisbeginselen van hockey, zodat je, als je het heel leuk vindt, zo kunt doorstromen naar een team. De hockeyschool is een 4 weekse speelse kennismaking met hockey, na deze 4 weken beslis je of je lid wilt worden.

 

 

Meer informatie of aanmelden? Klik hier.

Beslis je na vier weken om lid te worden, dan krijg je een stoere hockeystick cadeau (zolang de voorraad strekt.)