· 

Onze Barrie overleden.

Met verslagenheid deelt het bestuur van basketbalvereniging Voorne mee dat “onze Barrie” na een periode van hard vechten in de avond van 22 juli is overleden.


Barrie was al op jonge leeftijd lid van de vereniging. Later is hij opnieuw lid geworden. Samen met zijn broer trainde hij wekelijks met de recreanten.
Gaandeweg raakte hij ook betrokken bij de training en coaching van onze jeugdteams. Ook in de laatste periode heeft hij nog gecoacht bij ons U12 team. Vaak zat Barrie op de tribune om naar wedstrijden te kijken. Hij combineerde dat met zijn hobby fotografie. Hij heeft veel speelmomenten op de gevoelige plaat vastgelegd.


Wij denken met bijzonder veel respect terug aan Barrie. Hij gaf nooit op en was altijd optimistisch en enthousiast. Een hele leuke gozer, die wij enorm gaan missen. Wij wensen zijn familie en vrienden veel sterkte in deze moeilijke tijd.