· 

TC de Kooistee viert veertig jarig bestaan!

Tennis Club de Kooistee bestaat 40 jaar en dat wordt gevierd! Op 7 september vanaf 16.00 uur worden er allerlei leuke activiteiten voor jong en oud georganiseerd. 

 

Om ongeveer 16.30 uur zal wethouder Dhr. Peter Schop alle gasten welkom heten en het 40-jarig bestaan een officieel en feestelijk tintje geven. Er zal o.a. een rolstoeltennis-clinic worden verzorgd door de bekende Jiske Griffioen, onze 4-voudig grandslam winnares en voormalig wereldkampioen rolstoeltennis. Wie durft het tegen haar op te nemen?!!

 

Voor de kids zijn er leuke activiteiten op de baan gepland. Voor de volwassenen is er een tennis-en padelclinic waarbij u uw eigen tennis of padelcapaciteiten tegen een sterke opponent kunt testen. Uiteraard zullen het hapje en drankje niet ontbreken.

 

Vanaf 17.30 uur staat er een heerlijk buffet voor u klaar, waar u tegen betaling van een bescheiden € 9,50 p.p. gebruik van kunt maken. Dit heerlijke buffet wordt verzorgd door onze bekende professionele TCK kok Marcel van Vessem! Na de maaltijd zal rond 20.00 uur het feest losbarsten onder de muzikale begeleiding van de band  ‘REHEARSED’ .

Hierbij nodigt het bestuur graag alle leden, oud-leden en hun familie, alsmede alle tennisvrienden van TC de Kooistee uit om er samen een onvergetelijke en feestelijke dag van te maken!
 

Nog even de activiteiten op een rijtje:


Datum: 7 september 2019
16.00 uur -  Inloop  
16.30 uur -  toespraak wethouder dhr Peter Schop
16.45 uur -  start evenementen jeugd
                -  rolstoeltennis clinic Jiske Griffioen
                -  tennis / padel  clinic
17.30 uur – aanvang buffet . 

20.00 uur – Live band   ‘Reheased’ speelt de pannen van het dak.

Let op; aanmelden voor het buffet is verplicht en kunt u doen door een email te sturen naar : TCK40jaar@tc-de-kooistee.com  o.v.v. naam en het aantal personen.


Mogen wij op uw komst rekenen?
Tot 7 september bij TC de Kooistee, Schelpenpad 10 in Hellevoetsluis!