· 

Donna Jansen blikt terug op Flanders 25 in het Belgische Leuven.

Donna Jansen kijkt persoonlijk terug op de Flanders 25 in Leuven België.

 

Afgelopen week speelde ik het Flanders 25 toernooi. Dit viel middenin een trainingsblok en dus besloten we het toernooi in te gaan met een andere mindset. Niks meer en minder dan doen waar we op trainen, geen spanning, geen angst en gewoon gaan. In de eerste single tegen de nr. 14 (Moreno, mijn dubbelpartner hier) ging dit goed en ik zag ik dat ik best mee kan op het niveau. Uiteindelijk verloor ik 5-7 1-6. Hierna in de consolation kwam ik de Chinese Huang tegen, die erg goed kan tennissen 

en het tempo lag te hoog voor mij. Toch kwam ik terug van 0-5 naar 4-5, maar verloor uiteindelijk 4-6 1-6. In de dubbel speelde ik de eerste wedstrijd niet goed, maar de halve finale des te beter! Wat een heerlijke wedstrijd, waarmee we het eerste geplaatste koppel uitschakelden met 6-4 6-0. In de finale verloren we met opgeheven hoofd van het chinese duo met 2-6 1-6, wat ietwat geflatteerd is! Ik ben heel blij met de afgelopen week en wat ik heb laten zien op de baan... op naar meer 💪🏼

 

Een heel lief bedankje aan: 
#galaxyshippingagency #serromahshipping #apollohotelAlmere #hitachicapitalmobility#euronordic #eastwind #wilhelmsen #alliedshippingagency #casadeighinassisrl#vismaeaccounting #snijdersbouwonderhoud #hoekschewaardsekantoorservices
#marvinsmart #mpoint #MassagepraktijkJofel #KNLTB #RoyalParking#Sanderschinkeldesign