· 

Van Amen Textieldruk met maar liefst Drie Teams in Recreantencompetitie

Komend seizoen treedt de Volleybalvereniging Van Amen Textieldruk met maar liefst drie teams aan in de Recreanten Volleybal competitie. De vereniging, gehuisvest in de Morgenstont aan de Forel in Hellevoetsluis, strijdt met drie teams voor de prijzen in de diverse competities. Komend seizoen met één herenteam en twee mixed teams. Het seizoen begint half september en de prijzen worden in maart verdeeld. Het herenteam zal zijn wedstrijden op maandagavond afwerken in Sporthal de Eendraght, Sportlaan 2 in Hellevoetsluis. De Mixed Teams doen dit op woensdagavond in de Morgenstont Forel 4 in Hellevoetsluis. Supporters zijn van harte welkom. 

VV Van Amen Textieldruk HR1 in Recreanten Randstad Heren Poule A 

In deze poule heuse streekderby's tegen VSS HR1 uit Spijkenisse en Bernisse HR1 uit Zuidland. Ook Intermezzo HR1 uit Sommelsdijk is relatief dichtbij. Fusion HR1 en RVC Libanon'50 HR1 komen uit Rotterdam. Volley2B HR4 tenslotte komt uit Bergschenhoek. De tegenstanders in deze poule zijn zeer aan elkaar gewaagd en dit belooft een spannende competitie te worden. 


VV van Amen Textieldruk XR1 in Recreanten Randstad Mixpoule E

Het "eerste" mix team mag komend seizoen regelmatig afreizen richting de Hoeksche Waard, waar men een aantal bekende tegenstanders tegenkomt. In de Recreanten Randstad Mix Poule E treft men: Astrea XR2 uit Dordrecht, Benevia XR1 uit 's Gravendeel, DVO XR2 uit Oud Beyerland, Erasmus Volley XR6 uit Rotterdam, MVC XR1 uit Maassluis, Vovero XR2 uit Rozenburg en Yum XR1 uit Hoogvliet


VV van Amen Textieldruk XR 2 in Recreanten Randstad Mix Poule H 

Het tweede mix team kan op zich een hotel reserveren in Rotterdam want dit team kent bijna alleen maar tegenstanders uit die havenstad. Als we Hoogvliet meetellen als Hoogvliet Rotterdam, is alleen Volley 2B uit Bergschenhoek uit een andere stad. Verder zijn Erasmus Volley XR9, Erasmus Volley XR10, Hou Stand XR5, Hou Stand XR6, Volley Zuid XR4 en Yum XR2 allemaal tegenstanders uit Rotterdam.