· 

Duocompetitie Tafeltennis

De Afdeling West van de Nederlandse Tafeltennisbond heeft de indeling van de duocompetitie bekend gemaakt.

 

Waar spelen de eerste teams van onze regionale verenigingen in de duocompetitie?

Duocompetitie: teams van twee of drie spelers; 5 wedstrijden.

 

Team 1 van tafeltennisvereniging De Sprint uit Brielle komt uit in de hoogste afdelingsklasse: Hoofdklasse. Afgelopen seizoen waren Demelsa Basie, Martijn Bekker en Martin Lankair ongenaakbaar en toonden zich ongeslagen als sterkste team van de afdeling West. Ook dit seizoen speelt het team in de Hoofdklasse van de duocompetitie en neemt het in Poule A op tegen Shot'65 1 (Zwijndrecht), Alexandria'66 2 (Rotterdam), Avanti 1 (Hazerswoude), NTTC 1 (Nieuwerkerk aan de IJssel) en Dordrecht 1 (Dordrecht).

 

Team 1 van Hellevoets Effect uit Hellevoetsluis speelt dit najaar in de 2e klasse A. Onno Blok, Rob Huizinga en Arno Ynzonides zullen in eerste instantie voor klassenbehoud gaan, al is handhaving geen utopie. De heren zullen dan twee van de vijf tegenstanders na tien wedstrijden onder zich moeten houden. Alexandria'66 4 (Rotterdam), NN Rotterdam 1 (Schiedam), Trefpunt 2 (Krimpen a/d IJssel), Kwiek 1 (Waddinxveen) en Dordrecht 3 (Dordrecht) zullen dit natuurlijk natuurlijk trachten te voorkomen.

 

Team 1 van tafeltennisvereniging De Beer uit Rozenburg werd in het voorjaar verdiend kampioen in de 3e klasse en probeert zich in het najaar te handhaven in de 2e klasse E. En dat moet met de vorm van het voorjaar Edwin Jouvenaar en Arnold Sturkenboom zeker gaan lukken. De tegenstanders zijn: TOG 1 (Maassluis), Twenty One-Up 4 (Rotterdam), Doing 3 (Zoetermeer), NTTC 2 (Nieuwerkerk aan de IJssel) en Smash M 2 (Maasland).

 

Zowel de duoteams 1, 2 als 3 van de Spijkenisser tafeltennisvereniging De Repelaer spelen in dit najaar 3e klasse. Respectievelijk in de poules E, B en C. Team 1 bestaat uit Wim Muit en John van der Draai en ontmoet Overschie 2 (Rotterdam Overschie), TOGB 3 (Berkel en Rodenrijs), Alexandria'66 9 (Rotterdam), Tavenu 3 (Numansdorp) en Korendijk 2 (Piershil).

 

Team 1 van tafeltennisvereniging Bernisse'80 uit Abbenbroek speelt in de 4e klasse C. Gerard Nollen, John Kik en Peter Koorneef ontmoeten daarin Alexandria'66 12 (Rotterdam), Sorry 4 (Oud-Beijerland), Doing 5 (Zoetermeer), Trefpunt 3 (Krimpen a/d IJssel) en Nileta 1 (Nieuw Lekkerland).

 

Voor alle uitslagen, persoonlijke resultaten en standen, klik hier.