· 

Reguliere competitie Tafeltennis

De NTTB afdeling West heeft de najaars competitie indeling van de reguliere competitie bekend gemaakt.

 

Waar spelen de 1e teams van onze regionale tafeltennisverenigingen?

Reguliere teams: drie spelers, tien wedstrijden per ontmoeting.

 

Team 1 van de Brielse tafeltennisvereniging De Sprint komt uit in de hoogste afdelingsklasse: Hoofdklasse C. Het vriendenteam bestaat uit Sacha Ykema, Martijn Bekker, Wesley v/d Hurk en Martin Lankair, eventueel aangevuld met Demelsa Basie en/of Dennis Blok. In een poule van 8 teams speelt De Sprint 1 een halve competitie, waarna de Play Offs (bovenste vier teams na 7 wedstrijden) en Play Downs (onderste vier) volgen. Het moet voor dit team geen probleem zijn de Play Offs voor de landelijke competitie te bereiken. De Play Downs zou een enorme teleurstelling zijn.

De Sprint 1 gaat de strijd aan met Salamanders 3 (Wateringen), Alexandria'66 4 (Rotterdam), Vriendenschaar 3 (Gouda), Avanti 4 (Hazerswoude-Dorp), Taveba 2 (Barendrecht), Taverzo 3 (Zoetermeer) en DHC 2 (Delft).

 

De Sprint 2 werd in het najaar 2018 kampioen van de 1e klasse, maar wist zich in het voorjaar niet te handhaven in de Hoofdklasse. Daarom mag het nu proberen opnieuw het 1e klasse kampioenschap in de wacht te slepen. Natuurlijk zullen Rachid Ahmed, Nick Landman, Aad de Sousa en Dustin Eier daar hun best voor doen. Ze zullen dan in Poule E af moeten rekenen met Xerxes 1 (Rotterdam), VVV 3 (Leidschendam), Tavenu 1 (Numansdorp), ATTC Evo-Repro 2 (Alphen a/d Rijn) en Docos 2 (Leiden). 

 

Team 1 van tafeltennisvereniging De Repelaer uit Spijkenisse speelt in de 3e klasse F en treft daarin o.a. Hellevoets Effect 1 uit Hellevoetsluis. Op de teamlijst van De Repelaer staan Daniël Koppenol, Arjan van Noort, Marcel van der Sterre, Danny van der Wal en Jeffrey Tempelman. Voor Hellevoets Effect komen Barry van Dijk, Dick Struik en Joyce Ynzonides-Janissen in actie, zo nodig aangevuld met Onno Blok, Rob Huizinga of Arno Ynzonides. Beide teams treffen dit najaar ook nog Xerxes 3 (Rotterdam), VCS 1 (Werkendam), PITT'75 (Capelle a/d IJssel) en Papendrecht 6 (Papendrecht) als tegenstander. Het belooft een mooie competitie te worden.

 

De Rozenburgse tafeltennisvereniging De Beer komt niet uit in de reguliere competitie. Datzelfde geldt voor het Abbenbroekse Bernisse'80. Beide verenigingen komen uit in de duocompetitie.

 

Voor alle uitslagen, persoonlijke resultaten en standen, klik hier