· 

Dustin Eier naar halve finale van teamtoernooi in Bangkok

Dustin Eier uit Hellevoetsluis heeft zich zojuist geplaatst voor de Halve Finale van het Teamtoernooi in het Thaise Bangkok. Hij deed dit samen met zijn partner Inoue uit Japan. De eerste partij wonnen de heren van Australie door de dubbel met 3-0 te winnen en het feit dat Inoue met 3-1 van de Australier Ballestrino won. In de loop van de middag wonnen de mannen de tweede wedstrijd van een Combinatieteam uit Singapore en Thailand. De dubbel werd eenvoudig met 3-0 gewonnen maar erna moest Dustin met 0-3 zijn meerdere erkennen in Mu uit Singapore. Partner Inoue hield de eer hoog door met 3-0 van de Thai Namsaga te winnen, waardoor de mannen morgen door een bye in de kwartfinale, automatisch in de halve finale staan. Een enthousiaste Dustin laat weten zeer content te zijn met de resultaten tot nu toe en voorziet kansen in de Halve Finale.