· 

De Wielerronde van Zuidland komt eraan

Op zaterdag 24 augustus 2019 staat de RABO Wielerronde van Zuidland op het programma. De 66 ste editie van dit spektakel rondom de Dorpskern van 'Sland. De organisatie heeft kosten noch moeite gespaard om er weer een mooie dag van te maken. Na de Ronde van Abbenbroek en die van Oostvoorne zullen honderden liefhebbers van Voorne Putten en er buiten weer nieuwsgierig zijn naar de verrichtingen van de deelnemende renners. 

 

Om 12.00 uur starten de nieuwelingen met aan afstand van 40 kilometer dat gelijk staat aan 16 rondes.

 

Om 13.15 uur start de Sportklasse en Basisleden categorie met het rijden van 20 rondes het equivalent van 50 kilometer door de straten van Zuidland

 

Om 14.45 uur de Elite Renners, Beloften en Amateurs. Aan de elite zijn zelfs Profs uit de B Klasse toegevoegd en deze zullen een afstand van 80 kilometer en dus 32 rondes overbruggen.

 

Om 17.00 uur is het tijd voor de Ploegentijdrit voor de recreanten. Dit jaar al weer voor de 7de keer. Deze enthousiastelingen rijden 17.1 kilometer.

 

Bijna alle voorbereidingen zijn getroffen en de organisatie is er min of meer klaar voor. Wel is men nog op zoek naar twee verkeersregelaars. De stichting zoekt voor op 2 rustige posities dus nog bemanning. Dit van 15.30 tot 19.30 uur. Als u geïnteresseerd bent, belt u dan met Arie Lugtenburg op 06-53796222