· 

Kantine en Bar een prachtig plaatje bij VV Hellevoetsluis

Wat begon met het uithalen van een compleet stuk muur, heeft geresulteerd in een prachtig eindresultaat. De afgelopen weken is er bij de VV Hellevoetsluis hard gewerkt aan de verfraaiing van het Hellevoethuis. Diverse partijen hebben hun medewerking verleend. De bedoeling was om het bargedeelte uit te breiden naar de buitenkant zodat er binnenkort ook aan de buitenzijde consumpties besteld kunnen worden. Ook ligt er een mooie nieuwe vloer in de kantine. De aanleg had behoorlijk wat voeten in de aarde maar ook hier mag het resultaat er zijn. Op maandag werd er met behulp van toppers Truus Lammers en Netty de Nekker extra schoongemaakt. Tevens werd er in afwachting van het nieuwe interieur nog wat van het vorige teruggezet. Men kan niet wachten om het gehele plaatje binnenkort te presenteren.