· 

OHVV begint uitstekend aan "eigen" toernooi, Spijkenisse te sterk voor Brielle

OHVV is het toernooi om de Zes Kernen Cup op eigen terrein ijzersterk begonnen. Het won van zowel VV Zuidland als van SV Simonshaven. De donderdagavond zal uitmaken of ze er ook met de winst vandoor gaan. Coach Mark van Os was zeer tevreden en gaf aan dat zijn ploeg het loon naar harder werken zeer verdiende. De uitslagen: 

OHVV- Zuidland 1-0 Abbenbroek - Simonshaven 1-0 OHVV - Simonshaven 4-0 Zuidland - GHVV'13 0-1 Abbenbroek - GHVV'13 0-0

 

Stand na de eerste speelavond 1 OHVV 2-6 2 GHVV'13 2-4 3 Abbenbroek 2-4 4 Zuidland 2-0 5 Sv Simonshaven 2-0

 

Op de 2e avond heeft OHVV de leidende positie weten te behouden. Na een vroege voorsprong door een doelpunt van Casper Bredius, zagen ze wel GHVV langszij komen, Die 1-1 stand was ook de eindstand. Ondertussen wist Zuidland op het 2e veld de eerste zege te boeken door Simonshaven met 4-0 terug te wijzen. Ze moesten daarna gelijk door tegen Abbenbroek, dat in de laatste 5 minuten van de wedstrijd een 1-0 achterstand wist om te buigen naar 1-2.. Doordat GHVV ondertussen met 2-0 wist te winnen van het dapper spelende Simonshaven nam GHVV op dat moment de koppositie over. De laatste wedstrijd tussen OHVV en Abbenbroek moest dus de beslissing brengen. OHVV leek al vroeg op rozen te zitten doordat ze al na 4 minuten een strafschop kregen. Deze werd onberispelijk binnengeschoten. OHVV hield in de eerste 20 minuten de controle over het duel. In de 2e helft probeerde Abbenbroek het wel, maar OHVV wist de score te verdubbelen. Daar kwam geen verandering meer in en zo eindigde OHVV met 10 punten op de 1e plaats. GHVV'13 moest met 8 punten genoegen nemen met de 2e positie voor Abbenbroek, Zuidland en het puntloze Simonshaven. Na het toernooi werd de bokaal uitgereikt en werden de scheidsrechters van beide avonden, Meindert Voogt, Patrick Borsboom en Danny van der Velden bedankt voor hun begeleiding van de soms toch fel bestreden duels. Daarna ging de BBQ en de muziek aan en bleef het nog lang gezellig aan de Eeweg.


VV Brielle - VV Spijkenisse is vanavond geëindigd in een 1-3 overwinning voor de Hoofdklasser uit Spijkenisse. Met de rust was de stand 0-1 door een goal van Stevie Soares. Vlak na rust was Justin Tromp verantwoordelijk voor de 0-2 waarna VV Brielle in de 59ste minuut iets terug kon doen. Brielle creëerde diverse kansen om de 2-2 te maken, echter wist keeper Smulders door uitstekende reddingen de voorsprong te behouden. Ook keeper Hoornweg van Brielle liet zich niet onbetuigd en wist de genadeklap lang te voorkomen. In de 89ste minuut moest hij toch capituleren. Justin Tromp maakte zijn tweede van de avond waardoor de ploeg van trainer Wubben aan het langste eind trok en hiermee zijn eerste oefenwinst van het seizoen behaalde. Aanstaande zaterdag speelt Spijkenisse thuis tegen tweede divisionist Excelsior Maassluis. Voorwaar een lastige klus. VV Brielle reist naar Oostvoorne voor de oefenwedstrijd tegen OVV. 

VV Hellevoetsluis kwam vanavond in actie tegen Hoofdklasser Zwaluwen Vlaardingen. De ploeg van trainer Edwin de Koning speelde zeker niet onverdienstelijk maar verloor uiteindelijk met 2-0