· 

VV Nieuwenhoorn op zoek naar handjes voor in de kantine

Afgelopen seizoenen is het kantineteam van VV Nieuwenhoorn met een te kleine vrijwilligersgroep er toch in geslaagd om supporters, eigen leden en overige bezoekers altijd te voorzien van een kop koffie of iets te eten. De belasting op deze groep is enorm en het plan is dan ook op tafel gekomen om hier een andere oplossing voor te bedenken.

De vereniging is op zoek naar uitbreiding van het team om met een roulerend schema de bezetting op te gaan vangen. Dit houdt in dat er 8-10 leidinggevende personen nodig zijn die elk een dagdeel de verantwoording op zich nemen. De diensten zullen worden onderverdeeld in twee shifts, dit houdt het volgende in:

 1. Opening 7.30-13.00 uur:
  Je opent de kantine om 7.30 uur en stuurt de ouders aan die vanuit de verplichte zelfwerkzaamheid komen ondersteunen bij o.a.: 
 • Bar:
  Koffie verzorgen, bediening achter de bar, bijvullen etc.
 • Keuken:
  Broodjes smeren, bijvullen, frituren, tosti’smaken etc.

2. Sluiting 13.00-19.30 uur

     Je lost de ochtendploeg af (aansturen ouders) en sluit de kantine af

 • Keuken en bar:
  Schoonmaken, kantine aanvegen en tafels afdoen


In een ploegendienst van 10 vrijwilligers (eens in de 5 weken) houdt dit concreet in dat je ca. 4-5 x per seizoen dienst hebt. Uiteraard kunnen de diensten in overleg worden ingeroosterd en onderling ruilen indien nodig maakt dat er altijd een leidinggevende aanwezig is om toe te zien op de gang van zaken in de kantine. De benodigde uitleg en coördinatie zal worden verzorgd door de kantinebeheerder, waar je altijd terecht kunt met vragen.

Verder is uitbreiding van het vaste keukenteam ook hard nodig. Vind je het leuk om eens in de paar weken te komen bakken/frituren meld je aan via kantine@nieuwenhoorn.nl

Afgelopen seizoen hebben meerdere vrijwilligers wekelijks in de kantine gestaan en sommigen vaak van 7.15 uur tot 19.00 uur. Dit houdt niemand langdurig vol, vandaar deze oproep. Niemand ziet graag een gesloten kantine op de wedstrijddagen, maar de vereniging heeft echt versterking nodig om dat te kunnen blijven garanderen.

Heb je interesse om het huidige team te komen ontlasten? Voor informatie kan je terecht bij kantinebeheerder Sabrina Verduijn mail naar kantine@nieuwenhoorn.nl of spreek haar aan als ze er is. Aanmelden samen met een vriend(in) kan natuurlijk ook!