· 

Jeu de boulesnieuws uit Hellevoetsluis

Liefst 32 deelnemers zijn op woensdagmiddag aan de vierde periode van de zomercompetitie van Jeu de Boulesvereniging Jeu de Woeles begonnen. Jannie de Zeeuw, Jaap Looy en Engel van Mourik bleven ongeslagen (3 uit 3). In het algemeen klassement gaat Wim Kleijn aan de leiding met een winstpercentage van 72,4, gevolgd door Ad Leeuwenburg (69,2) en Jaap Looy 69,2. Beste dame is Lyda Buitenhuis (61,5%), gevolgd door Ineke Cornet (52,4) en Kristina Geglawy (51,3%).

 

Bij de donderdagavondgroep een goede start voor Jan Wezemer en Tom Boom. Zij bleven de eerste wedstrijdavond van de vierde periode ongeslagen (3 uit 3). In deze groep 25 deelnemers. En dat is in deze vakantieperiode ook goed te noemen. In het algemeen klassement is Jean Hededegem voorlopig ongenaakbaar (72,2%). Hij wordt gevolgd door Nico van Dijke (69,0%) en Tom Boom (68,9%). Maja Postema is de beste dame met 58,3%. Wendy van Yperen (56,9) en Gerda Oosterbroek-Freijters (47,6) de eerst volgenden.

 

Jeu de boulesvereniging Jeu de Woeles uit Hellevoetsluis speelt elke woensdagmiddag en donderdagavond in De Woelhoek. Komt u gerust eens langs om te kijken of voor een praatje. Op donderdagavond is zeker nog plaats. Jeu de Woeles speelt het hele jaar door.

 

Voor de website, klik hier. Voor emailcontact, klik hier.