· 

Ath Open in België

13-8-2019.

Deze week neemt Donna deel aan het Ath Open. Bij dit ITF 3 toernooi in het Belgische Mons, heeft Donna in de eerste ronde geloot tegen Mieke van Chastelet, van wie ze vorige week in de kwalificatie van de Austrian Open had weten te winnen. Morgen zal duidelijk worden tegen wie ze de dubbel, waarin ze hier een koppel vormt met Funamizu, mag uitkomen. Als Donna in de single wederom de eerste ronde doorkomt tegen de nr 82 van de ranglijst speelt ze tegen Hui Min Huang, van wie ze in de troostfinale van de Flanders Cup verloor, die hier als 6e geplaatst staat. Belooft dus weer een mooie uitdagende ontmoeting te worden voor Donna om te zien of ze weer progressie heeft geboekt.

 

14-8-2019.

Donna Wint van Mieke van Chastelet met 6-2 6-4 maar moet vervolgens buigen voor Huang met 2-6, 2-6. In de dubbel zijn Donna en Funamizu als 4e geplaatst en moeten ze het morgen in de eerste ronde opnemen tegen het Brits/Turkse koppel Breakwell/Bulguru.

 

15-8-2019.

Donna en Shiori Funamizu winnen de dubbel met 6-3 6-0 en treffen morgen het Duitse koppel Ellerbrock/ Kruger die als 1e geplaatst zijn. In de andere halve finale staan zoals mocht worden verwacht Zhu en Huang, tegen Moreno en Valverde goed voor 2x 6-0, tegenover Spaanstra en Hunt, Daarmee waren de geplaatste koppels allen duidelijk correct ingeschaald. 

 

16-08-2019

 

Donna is er samen met haar Japanse partner Shiori Funamizu niet in geslaagd de finale van het dubbel tijdens de Ath Open in het Belgische Mons te bereiken. Donna en Shiori verloren gisteren van de als 1e geplaatste Duitse speelsters Sabine Ellebrock/Katharina Kruger. De setstanden waren 0-6, 2-6.