· 

Jeu de Woeles deze week

De vierde periode van de Zomercompetitie bij Jeu de Woeles beleefde deze week de tweede sessie. Op woensdagmiddag wist Anneke Rietveld de winst te pakken bij de Dames; bij de Heren was Gerard van Bavel de beste.

Jannie de Zeeuw is de enigste speler die in de twee sessies de volle winst wist te pakken en leidt dan ook trots de vierde periode. Eerst achtervolgenden zijn Gerard van Bavel, Jaap Looy en Engel van Mourik. Deze heren leden pas 1 nederlaag uit de 6 gespeelde wedstrijden in deze laatste zomerperiode.

 

Donderdagavond ging bij de Dames de winst naar Gerda Oosterbroek-Frijters. Bij de Heren bleek Tom Boom weer ongenaakbaar.

In deze groep gaat Tom Boom ongeslagen aan de leiding (6 uit 6). George Jongen, Jan Wezemer en Gerda Oosterbroek-Frijters volgen met 1 nederlaag op korte voet.

 

Voor de website, klik hier. Voor emailcontact, klik hier.