· 

Oefenwedstrijden 20/21 augustus

VV Spijkenisse speelde vanavond een ingelaste oefenwedstrijd bij Xerxes DZB. Ondanks meerdere kansen, verloor Spijkenisse met 1-0

 

VV Nieuwenhoorn won op het eigen terrein aan de Rijksstraatweg in Hellevoetsluis met 2-1 van Hoofdklasser Zwaluwen Vlaardingen. Volgens SportopVoornePutten redacteur Patrick Buijs een zeer terechte overwinning. Goals kwamen van Tom Sleeuwenhoek in de 19de en 74ste minuut.

 

GHVV'13 won in Rotterdam met 1-3 bij HOV/DJSCR. Volgens GHVV'13 was de ploeg van John Stougje de gehele wedstrijd de bovenliggende partij en is men trots op de prestaties van de jonge ploeg. Goals kwamen van Clifford, Danny en Jordi. GHVV'13 speelt zaterdag thuis tegen Zwarte Pijl.

Het tweede van GHVV'13 verloor met 1-3 van een combinatie van VV Rockanje 1/2.

 

OHVV heeft de winning streak voort kunnen zetten. Na het winnen van de Zes Kernen Cup, won de ploeg van coach Mark van Os met 3-2 van FC Maense. Na een pittig trainingskamp op Papendal waren Roan Leter (2x) en David Keijzerwaard de doelpuntenmakers.

 

Morgen:

Hellevoetsluis- Excelsior M.