· 

Mini Triathlon bij TVS'90

 

De clubcompetitie van TVS'90 bestaat uit een aantal laagdrempelige “wedstrijden”. Plezier is hier net zo belangrijk als de prestatie. In deze reeks wedstrijden wordt gestreden om twee felbegeerde prijzen: clubkampioen(e) en beste voorspeller van de eindtijd. 

 

Op maandagavond 26 augustus wordt een Mini Triathlon gehouden als onderdeel van deze competitie. Voor zowel jeugd als volwassenen gaat deze triathlon over 300 meter zwemmen, 8 kilometer fietsen en 2 km hardlopen

 

 

 

Dit is ideaal om je eerste triathlon ervaring op te doen, een trainingswedstrijdje te doen of om de laatste punten voor het clubkampioenschap bij elkaar te sprokkelen.

 

 

 

Iedereen is welkom. Kom eens meedoen, om te zien hoe je het vind of om de strijd aan te gaan met de leden van TVS'90. Gezellig is het altijd bij deze club. 

 

Het dragen van een fel gekleurde badmuts is verplicht tijdens het zwemmen en een helm dragen is verplicht tijdens het fietsen.. Zwemmen vindt plaats in het kanaal naast de wielerbaan en fietsen en hardlopen op de (van verkeer) afgesloten wielerbaan. 

 

Kosten:

 

deelname is gratis voor iedereen 

 

Afstand:

 

0.3 km zwemmen-8 km fietsen-2 km hardlopen, in het kanaal naast de wielerbaan en op de wielerbaan van PRC Delta 

 

Inschrijven:

 

vanaf 19:00 uur 

 

Start:

 

vanaf 19:45 uur