· 

Finaleweekend Nick Ibiza Open Summer 2019 met sterk deelnemersveld.

Dit weekend is het finaleweekend van het Nick Ibiza Open Summer 2019 in Zwijndrecht. Nick de Stigter bekend van Nick's Ibiza Tennisreizen organiseert samen met Annemarie Gelauf,  dit sterk bezette en drukke toernooi. Dit jaar met deelname van o.a. regiospelers Marcel van Vessem uit Hellevoetsluis en Rik Krans uit Spijkenisse. Op vrijdagavond werd er al een feestavond georganiseerd. Dit wordt op zaterdag overtroffen met een heuse feestdag met BBQ en een dj. Ook op zondag wordt het vuur ontstoken en laten we hopen dat dit ook op de baan het geval is. Want de hoofdmoot is en blijft natuurlijk tennis. Op zaterdag en zondag zijn er toppers en internationale toppers aanwezig die de strijd aangaan met de overige deelnemers. Kanshebbers zijn de 29 jarige Tim van Terheijden en de 21 jarige Michiel de Krom uit Nederland . Ook het 19 jarige talent Amadatus Admiraal is een gevaarlijke outsider. Het toernooi in het Top Spin Centre te Zwijndrecht is onlangs uitgeroepen tot sterkste en beste toernooi van Nederland. Voor supporters uit Voorne Putten is Zwijndrecht goed aan te rijden en de organisatie heet u van harte welkom.