· 

TVS'90 organiseert NK Run Bike Run in oktober.

 

Na het enorme succes van vorig jaar is het opnieuw de beurt aan TVS'90 uit Spijkenisse om het TOYO TIRES NK Run Bike Run te organiseren. Vorig jaar nog op 7 oktober maar dit jaar op 13 oktober 2019.

 

Vorig jaar leverde het heel mooie klasseringen op voor de "eigen"atleten. Edwin van Straten en Theo Kraaijenbrink eindigden net naast het podium bij de H45 en H50, terwijl Joekie de Hoog haar abonnement op een podiumplaats verlengde met de stap op het treetje voor plek twee en een zilveren medaille bij de D60.

 

Bij zowel de Meisjes als de Jongens Junioren waren er gouden medailles voor TVS90 atleten, Marije Hijman en Joey Van T Verlaat mochten in hun rood-wit-blauwe trui het Wilhelmus aanhoren.

Bij de Jeugd Jongens vielen vooral Thijs Koops en Mart Koedood op. Thijs finishte net naast het podium als vierde en Mart sloot de top tien. Maar, als team sloot TVS90 het JeugdJunioren Circuit Nedtriathlonbond af als tweede in het totaalklassement na alle wedstrijden van dit seizoen. Kim en Joey van 't Verlaat eindigden individueel beiden ook als tweede in dit klassement. De vereniging hoopt dit jaar natuurlijk op gelijkwaardige of nog betere resultaten. AL geldt natuurlijk ook dat toenmalige junioren doorgestoten zijn naar de volwassen afdeling.

 

Recreanten:

Dit jaar is er tevens een recreantenserie over 5 kilometer hardlopen, 20 kilometer fietsen en opnieuw 2.5 kilometer hardlopen. Bij dit onderdeel is het mogelijk om Nissewaards Kampioen te worden en een heuse kampioenstrui te verdienen.