· 

Damesteam TVS90 6e bij NK Olympische Afstand Triathlon in Veenendaal.

Het was een mooie dag met een mooie wedstrijd voor het TVS90 Dames Triathlonteam! Het NK Olympische Afstand in Veenendaal.

Na de line-up met 75 deelneemsters (helaas niet op de beloofde volgorde van ranking, maar op startnummer) een goede start. Na 1500m allemaal in de eerste helft van het veld het water uit. Alle 4 op de fiets. Kim in de 2e achtervolgende groep, Loena en Marije samen in de 4e groep. Sandra moest haar groepje laten lopen, maar raapte toch weer iemand op om daar mee samen te werken. Knap werk geleverd in het warme zomerzonnetje.

Na 40 km op de fiets en het passeren van de wisselzone, was het tijd voor het slotonderdeel, 10km lopen. Sandra moest na 2 loopronden helaas opgeven, een moeilijke maar heel verstandige beslissing. Kim, Marije en Loena wisten prachtige resultaten neer te zetten en finishte op een 10e, 15e en 25e plaats. Dit resulteerde in een mooie 6e plaats met het team in de daguitslag èn in het klassement.

We maken ons op voor de laatste wedstrijd van het seizoen, volgende week, het NK Sprint in Ouderkerk a/d Amstel.

 

#TVS90 #eredivisietriathlon

#teamcompetitietriathlon 

#FUN #trots #Nissewaard

Foto's van de hand van ........?