· 

Goede prestaties Joey en Kim van T Verlaat tijdens NK Traithlon in Veenendaal.

Joey van T Verlaat is zaterdag in Veenendaal 2e geworden en 3e geworden tijdens het Nederlands Kampioenschap Triathlon op de Olympische Afstand in Veenendaal. De 2e plaats was in de categorie onder 23 jaar, de 3e plaats was in het algemeen klassement. Een geweldige prestatie!!! De persoonlijke reactie van Joey volgt later nog.........

 

Kim van T Verlaat viel bij de onder 23 jaar net naast het podium en bereikte een 4e plaats. De reactie van Kim: “Mezelf in een goede groep gezwommen 

en daardoor in de tweede achtervolgende groep achter koploopster Sarissa. Door materiaalpech twee keer mijn wiel opnieuw vast moeten zetten, en me terug laten zakken naar de groep erachter waar ik een dikke minuut verloor. Rond plek 25 stapte ik van de fiets, en mezelf daarna erg verbaasd met een sterk looponderdeel onder deze weersomstandigheden. Als 10e overall over de streep, en zo 4e U23 geworden op dit NK. Heel erg blij met deze race! Met het team werden we uiteindelijk 6e in de teamuitslag. Volgende week de slotwedstrijd van de eredivisie!

De prachtige foto's in deze blog zijn van Tim Buitenhuis.