· 

Indelingen Hockey

Op 8 september start de bondscompetitie Hockey. De regionale ploegen HC Voorne, HV Spijkenisse en Forcial zijn daarvoor druk in voorbereiding.

 

De Dames 1 van HC Voorne en HV Spijkenisse spelen in de 3e klasse B en treffen elkaar meteen in de openingswedstrijd van het seizoen aan de Boerseweg. Verder bestaat de poule uit: Barendrecht DS 1, Bleiswijk DS 1, Catwijck DS 1, Derby DS 1, HDS DS 1, Hoeksche Waard DS 1, Ommoord DS 1 Pijnacker DS 1, Rapide DS 1 en Tempo 34 DS 1.

 

HC Voorne Heren 1 is helaas ook gedegradeerd naar de 3e klasse B en ze treffen hierin: Capelle HS 1, Dopie HS 1, Feijenoord HS 1, Gouda HS 1, Hoeksche Waard HS 1, Krimpen HS 1, Prinsenbeek HS 1, Souburgh HS 1, Tempo HS 1, Waddinxveen HS 1 en Ypenburg HS 1 De eerste speeldag is Waddinxveen de tegenstander aan de Boerseweg.

 

HV Spijkenisse Heren 1 speelt zelfs nog een klasse lager in de 4e klasse C. Indeling: Culemborg HS 1, DDHC HS1, Gilze Rijen HS 1, Goes HS 1, Liberty HS 1, Rapid HS 1, Tempo '34 HS 1, Vianen HS 1, Vlijmen HS 1, Walcheren HS 1 en Zevenbergen HS 1

In de eerste wedstrijd speelt men thuis tegen Culemborg

 

Forcial Dames 1 speelt in de reserve 4e klasse. Indeling: Berkel Rodenrijs DS 3, Dordrecht DS 3, Groen Geel DS 13, HDS DS 3, Leiden DS 11, Leonidas DS 24, Leonidas DS 25, Roomburg DS 9, Roomburg DS 10, Spijkenisse DS 3 en Victoria DS 12. De Dames openen thuis tegen Berkel Rodenrijs DS 3.

 

De Heren 1 van Forcial spelen in de 4e klasse D. Indeling: Barendrecht HS 5, Derby HS 3, Goeree Overflakkee HS 1, Groen Geel HS 11,Hoeksche Waard HS 2, Krimpen HS 2, Leonidas HS 28, Leonidas HS 29, Leiden-Leidse Studs H10 Rotterdam HS7 en Victoria HS10 

Victoria HS 10 komt in de openingswedstrijd op bezoek in Rockanje.