· 

Derde wedstrijddag periode 4 zomercompetitie Jeu de Woeles.

U heeft van ons nog informatie te goed over de sportieve ontwikkelingen bij de Hellevoetse Jeu de boulesvereniging Jeu de Woeles.

 

Vorige week woensdagmiddag werd er door de spelers weer fel gestreden voor de dagoverwinning. Roza van der Slot ging bij de dames met de eer strijken. Bij de heren was Jaap Looy de beste. Op donderdagavond waren Toos Groeneweg en Rob Swaep de dagwinnaars.

 

Door zijn dagoverwinning, nam Jaap Looy de leiding in de 4e periodestand van de woensdagmiddaggroep over van Jannie de Zeeuw. Jannie zakte door twee nederlagen en één overwinning naar plek drie. Gerard van Bavel wist met twee overwinningen en één nederlaag zijn 2e plaats te behouden. Jannie en Gerard moeten echter met de score 7 uit 9 Berend Greven en Henny Swemmer naast zich dulden. Het blijft op de woensdagmiddag spannend.

 

Bij de donderdagavondgroep behield Tom Boom de leiding. Hij staat met 8 uit 9 fier aan kop. George Jongen (7 uit 9) en Jan Wezemer 6 uit 9) zijn de eerst volgenden. Beste dame in het klassement is Gerda Oosterbroek-Freijters (5 uit 9).