· 

Programma Honk/Softbal

Ook de Honk- en Softbalcompetitie is weer op gang gekomen

 

HSV Spikes zag de aanvankelijk voor vorige week geplande uitwedstrijd tegen Nieuwegein Diamond uitgesteld worden naar woensdag 11 september.

 

Hierdoor hervatten zij hun competitie in de degradatiepoule van de 1e klasse pas volgende week vrijdagavond in de uitwedstrijd bij Tex Town Tigers in Enschede

 

Hellevoet Atletics HS 1 Heeft de competitie vorige week hervat met een 22-13 nederlaag tegen Ridderkerk Rowdies. Afgelopen maandag speelden zij bij Hitmaniacs en de scheidsrechter van dienst kreeg het die wedstrijd erg druk getuige de 13-32 uitslag. Dit weekend is men vrij. Volgende week treedt men aan voor de derby tegen Spikes HS 3.

 

De Honkballers speelden vorige week in en tegen Schiedam H2. Helaas waren ze nog niet bij machte om die wedstrijd in hun ritme te komen. Er werd geen enkel punt binnengeslagen en er werd dan ook met 3-0 verloren. Zondag spelen ze tegen Blue Hitters

 

De Softbalsters hervatten vanavond in Alphen aan den Rijn bij Alphians hun tot nu toe helaas teleurstellend verlopende seizoen. Nog altijd wacht men op een eerste overwinning. Hopelijk heeft de break de dames goed gedaan en gaan ze binnenkort dat feit kunnen bewerkstelligen.

Helaas ging ook de wedstrijd tegen Alphians met 11 -3 verloren