· 

Mogen wij je wat vragen? Wat ontzettend fijn dat je SportopVoornePutten wil helpen!

Het nieuwe seizoen is weer begonnen en ook de redactie van SportopVoornePutten is er weer bijna helemaal klaar voor. SportopVoornePutten is er al ruim drie jaar voor de Sporters, Verenigingen en hun Fans op Voorne Putten. Wij verzorgen het lokale Sportnieuws, interviewen sporters en fans en willen in de toekomst nog veel meer betekenen voor de sportwereld op ons mooie eiland. Er zijn nieuwe ontwikkelingen waar we binnenkort meer over kunnen vertellen. Nu kun jij ons helpen! Zouden jullie massaal foto's van jullie vereniging, de atleten, sporters, het elftal/ team,  maar ook van het logo, de grasmat, de kantine, tribune of het clubgebouw en vooral van sportattributen zoals de bal, stick, racket, tafel, basket, baan, sporthal etc. etc. met ons willen delen? Met toestemming van jullie, kunnen we deze dan gebruiken voor onze nieuwsstukjes en items over jullie betreffende sport. Dit kan op onze Facebookpagina @Sport.op.Voorne.Putten of stuur het naar sportopvoorneputten@gmail.com. We maken er samen met jullie een geweldig seizoen van en om het goede voorbeeld te geven, hebben we alvast een foto geplaatst ;-). We zijn jullie bij voorbaat erg dankbaar!