· 

Proefdagen voor Jongens en Meiden bij Voorne Atletiek

 

PROEFDAGEN ATLETIEK VOOR JONGENS EN MEIDEN!

 

Vind jij het leuk om een afwisselende sport te beoefenen? Dan ben je bij Voorne Atletiek op de juiste plek! Onder leiding van gediplomeerde trainers kun je lekker bewegen en kennis maken met de atletieksport.

 

Jong geleerd is oud gedaan.

 

Investeren in sport en bewegen voor kinderen is een investering in de toekomst. Als kinderen op jonge leeftijd niet goed leren bewegen, lopen ze de rest van hun leven achter de motorische feiten aan. De bewegingswetenschappers onderschrijven dit. Voorne Atletiek stimuleert sport en bewegen met focus op plezier.

 

Breed en uitdagend

 

Atletiek is niet alleen gericht op hardlopen en uithoudingsvermogen; maar ook op kracht, snelheid, lichaamsbeheersing, coördinatie, balans en techniek. Voorne Atletiek heeft een brede jeugdafdeling. Afhankelijk van je leeftijd en je ambities kun je terecht bij verschillende trainingsgroepen met elk hun eigen aanpak en intensiteit. De jongste kinderen maken spelenderwijs kennis met verschillende atletiekonderdelen: zoals sprinten, hoogspringen, estafette, hardlopen, bal- en speerwerpen en verspringen. Voor de oudere kinderen is er de mogelijkheid voor extra trainingen en wordt in verdere mate op techniek getraind. De atletieksport is breed en voor iedereen geschikt: dit houdt het leuk, afwisselend en spannend voor elk kind.

 

Gratis

 

De eerste trainingen zijn gratis. Aanmelden kan vanaf nu bij Jeffrey Collij (06-29551990)

 

Kom langs op de atletiekbaan in Brielle. Dit kan op dinsdagavond van 18:00 uur tot 19:00 uur voor kinderen tussen de 6 en 11 jaar. Vervolgens zijn kinderen van 12 jaar en ouder welkom van 19:00 uur tot 20:30 uur.

 

Meer info:

 

Neem ook een kijkje op www.voorneatletiek.com