· 

HC Voorne Dinsdag Damesteam

Het is HC Voorne niet gelukt de nieuwe velden op tijd klaar te hebben voor de competitie van de HC Voorne Dinsdag Dames. En bij tegenstander Souburgh was het team nog niet compleet. Kortom een valse start van de competitie. Maar dat gaan de Dinsdag Dames volgende week goedmaken bij Berkel en Rodenrijs. En natuurlijk houden ze ons ook dit jaar weer op de hoogte met het reilen en zeilen binnen hun teampie.

 

Voor de fanatieke volgers van ons Jeu de Boules avontuur, kunnen wij melden dat vorige week Hester Kroon de eerste 'championne' 🏆is geworden van les Belles Boullettes. Wij hebben dit memorabele moment met elkaar gevierd met een heerlijke lunch bij Aan de Kade. De Dames willen het boulen heel graag voortzetten en houden ons op de hoogte van hun plannen. Maar nu eerst de hockeystick oppoetsen en genieten van het nieuwe waterveld als ze daar op mogen spelen en de techniekjes aanpassen.