· 

Bridgenieuws

Een update van al het bridgenieuws bij de bij ons bekende verenigingen op Voorne Putten.

 

Het bestuur van Bridgeclub Spijkenisse heeft de leden geïnformeerd over het aanstaande jubileum op zaterdag 9 november 2019. De deelname is voor leden gratis.

Afgelopen weken zijn 10 000 flyers verspreid in Spijkenisse. In het totaal hebben 26 mensen [tot nu toe] hierop gereageerd. Op 26 augustus komen deze mensen naar het Dorpshuis voor info over de te geven bridgelessen. Dat ziet er dus hoopgevend uit!

De Zomeravonddrives waren zeer succesvol. Afgelopen week was een record aantal paren aanwezig, 23 paren! Gemiddeld zaten er steeds rond de 20 paren.

 

Bridgeclub HEV heeft wat te vieren! De club bestaat dit jaar 60 jaar. Uiteraard laten ze dit voor de leden niet onopgemerkt voorbijgaan. Daarom organiseert de feestcommissie een ongedwongen bijeenkomst op zaterdag 21 september a.s.. Dit gezellige festijn wordt op de gebruikelijke speellocatie Hart van Hellevoet aan de Eik gehouden. Partners zijn ook van harte welkom.

 

Op 1 oktober start Bridgeclub Kleiburg weer met een beginners cursus. Het bijzondere van de cursus is dat er nagenoeg vanaf het begin direct bridge gespeeld wordt.
In uw familie of onder uw vrienden en kennissen zijn vast wel personen die belangstelling hebben en nog even over de streep geholpen moeten worden om zich aan te melden voor deze cursus. Het BC Kleiburgbestuur zou graag zien dat u hen attendeert op deze cursus.
Bij voldoende aanmeldingen kunnen de cursisten ook op een middag terecht.
Voor meer informatie of aanmelding bel of mail Eta Geuzebroek: etageuzebroek@upcmail.nl

 

Na de openingsdrive van 3 september, begint bridgeclub Brogilo 10 september aan het competitieseizoen. We wensen alle spelers veel plezier toe.