· 

Jubileumfeest TC de Kooistee zeer geslaagd

De vele regen mocht de pret niet drukken tijdens het Jubileumfeest van TC de Kooistee op zaterdag 7 september 2019. De toespraak van Wethouder Schop werd even uitgesteld en ook de Padel- en Tennisclinics begonnen iets later dan gepland, maar toen het feest eenmaal begonnen was!? Voorzitter Stephan Hazebroek ontving uit handen van de wethouder een mooie cheque van €250 euro. Een prettige bijkomstigheid volgens de voorzitter die aangaf het geld goed te kunnen gebruiken voor de plannen die hij en de overige leden van het bestuur hebben met de vereniging. Zo is een tweede padelbaan een grote wens en dat was gezien de grote belangstelling voor de Padelclinic, zeker niet onbegrijpelijk. 

De Jubileumcommissie had enorm veel energie gestoken in de organisatie van het feest en dat was in vele opzichten duidelijk te merken. Een prachtig versierd park met slingers, lampjes en in dit geval maar goed ook, overdekte zitplaatsen en sfeervolle muziek. Marcel van Vessem, lid van de vereniging en culinair uitstekend onderlegd, was verantwoordelijk voor het buffet. Maar liefst 140 personen hadden zich hiervoor ingeschreven en degenen die dit waren vergeten waren in de gelegenheid om dit alsnog te doen en maakten gretig gebruik van het heerlijke buffet. Rolstoeltennister Jiske Griffioen, 4- voudig Grand Slam winnares en oud wereldkampioene was gevraagd om een clinic Rolstoeltennis te geven en samen met haar coach zorgde ze voor een uitstekende presentatie. De dag werd afgesloten met een heerlijke feestavond. Onder het genot van een hapje en een heerlijk drankje en een geweldige LIVE band, konden de aanwezigen nog genieten tot in de late uurtjes.