· 

ZKV 1 opent seizoen met winst.

Beter had het seizoen voor ZKV 1 met coach Arie Muis niet kunnen beginnen. Zaterdag speelde het eerste team uit Zuidland haar eerste wedstrijd thuis tegen Nikantes uit Hoogvliet. Na 16 maanden afwezigheid ivm een zware polsblessure maakte oud aanvoerder en topscoorder Stefan Knoester weer deel uit van het eerste team.

 

Beide teams waren in het eerste gedeelte gelijkwaardig aan elkaar. Na een 3 - 3 stand kwam Nikantes op schot en liep uit naar een 3-7 voorsprong. Nikantes was net iets beter in de rebound en bracht meer variatie in de aanval.

 

Na de rust was het de beurt aan ZKV. Langzaam kropen ze terug en bij een 8-8 stand ging Nikantes te geforceerd spelen. Hiervan maakte ZKV dankbaar gebruik en won de wedstrijd met een verdiende 11-9


Doelpuntenmakers:

Stefan Knoester en Riccardo van Meggelen 3x,

Jan vd Pols en Daan vd Pols 2x en

Ramona Nieuwenhuizen 1x