· 

At Vantage Tennis Academy geeft najaarslessen op Voorne Putten

Inschrijven voor winterlessen!

Eind september beginnen de winterlessen weer!

 

De inschrijving voor de winterlessen is inmiddels geopend. Ook dit seizoen bieden wij weer prive-, duo- en groepstrainingen aan voor zowel senioren als jeugdleden van beginners tot wedstrijdspelers.

 

Voor informatie over het aantal lessen, de kosten etc. verwijzen wij je graag naar ons inschrijfsysteem (klik op de vereniging en de mogelijkheden verschijnen in je beeld). Nadat je je hebt ingeschreven voor de tennislessen ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail.

 

Mochten hier nog vragen over zijn neem dan contact op met je trainer.

 

Belangrijke data

TC de Kooistee, TC Westvoorne,  TC Rozenburg en TV Vierpolders

- Schrijf je in zo spoedig mogelijk in!

-  In de week van 23 september ontvang je de bevestiging van de dag(en) en tijd(en) dat je bent ingedeeld voor de les

- In de week van 30 september beginnen de winterlessen 2019-2020

 

Aanbod voor zowel recreatief als toptalent!

At Vantage Tennis Academy is een professionele tennisschool waar zowel toptalenten, aankomende profs als recreatieve spelers terecht kunnen. Voor iedere tennisspeler hebben wij een les- of trainingsprogramma dat aansluit bij zijn of haar eigen wensen, niveau en ambities. Wij willen iedereen laten ervaren dat tennis een leuke sport is en dat bewegen leuk kan zijn. Kortom: wij zijn een tennisschool met een zeer breed scala aan mogelijkheden (zie: www.atvantage-tennis.nl).

 

Lidmaatschap!

Let op! Men kan alleen tennisles volgen als men lid is van de vereniging waar de training gegeven wordt. Met uitzondering van winterlesen in de tennishal (Victoria en TOP) en kennismakings- en wervingsacties in overleg met de vereniging. Voor meer info aangaande lidmaatschap van de verenigingen:

·        TC Rozenburg

·        TC Westvoorne (Rockanje)

·        TC De Kooistee (Hellevoetsluis)

·        TV Vierpolders