· 

Donderdagavond Clubavond TV Oostvoorne.

Bij tennisvereniging Oostvoorne is Donderdagavond CLUBAVOND. Voor iedereen die op donderdag extra wil tennissen ! kom naar de donderdagavond CLUBAVOND waarbij tennis en plezier centraal staan.  
De  CLUBAVOND zal per keer anders ingevuld worden door Remco en Marc (die de gehele avond aanwezig zijn en aanwijzingen zullen geven). Verschillende speelvormen zullen aan bod komen, die voor elk spelniveau interessant en uitdagend zullen zijn en waarbij je met en tegen veel andere spelers speelt.
En na afloop is er in het clubhuis natuurlijk de mogelijkheid om nog een drankje te drinken en elkaar beter te leren kennen.


De CLUBAVOND wordt elke donderdag georganiseerd van 20 tot 22 uur, waarbij ALLE zeven banen voor dit evenement gereserveerd zijn. Vrij spelen op donderdagavond kan dus alleen voor 20 uur (inloop mogelijk, je bent op elke tijd welkom) .

De vereniging roept alle senioren leden (beginnende en gevorderde) op om weer op donderdagavond het racket te pakken, naar de vereniging te komen en er een gezellige en sportieve happening van te maken.

Met vriendelijke groet,

Tennisvereniging Oostvoorne en

Tennisschool Tennisconnect (Remco van Reek en Marc de Pineda).