· 

Hardlopen voor beginnende lopers bij Voorne Atletiek

Altijd al willen hardlopen of net zelf gestart met een klein rondje? Fitter worden of gewicht verliezen? Zin in gezelligheid met andere beginnende hardlopers in een veilige omgeving? Voorne Atletiek geeft al meer dan 25 jaar beginnerscursussen, geleid door ervaren en enthousiaste trainers. Zij weten als geen ander tegen welke obstakels je aanloopt als je net gaat hardlopen en kunnen je uitstekend adviseren over materiaal, voeding en aanverwante zaken.

 

Op woensdag 18 september om 9.00 uur starten we weer met een cursus op de woensdag- en vrijdagochtenden vanaf OVV op de Zwartelaan in Oostvoorne. In 10 weken tijd leer je alle ins en outs van het hardlopen, loop je door het prachtige duingebied van Oostvoorne en bespreek je na afloop de training met je nieuwe trainingsmaatjes. Aan het einde van deze periode loop je 5 kilometer hard.

 

Komt het hardlopen op de ochtenden je niet uit?

Op donderdagavond 19 september om 19.15 uur starten we weer met een cursus vanaf ons clubgebouw op het Geuzenpark 3 in Vierpolders. We trainen op de dinsdag- en donderdagavonden.

 

Bij ons staan een deskundige begeleiding, veiligheid, plezier en resultaat voorop.
Heb je nog vragen of wil je je aanmelden?
Stuur een mail naar vavoorzitter@gmail.com of stel de vraag via onze Facebooksite!

Neem ook een kijkje op onze website www.voorneatletiek.com .

Even sfeer proeven?
Loop eens binnen op de woensdag- of vrijdagochtend na afloop van de training bij OVV om 10.30 uur of op de dinsdag- of donderdagavond in ons clubgebouw op het Geuzenpark rond 20.45 uur.

De eerste vier trainingen zijn overigens gratis, daarna wordt je lid van Voorne Atletiek. Iedere beginnende hardloper ontvangt na afloop van deze 10 weken een gratis startbewijs voor de 5 km van de Halve van Westvoorne op 5 januari 2020! We zien je graag.

 

De trainers van Voorne Atletiek.