· 

PRC Delta start met toerafdeling voor de jeugd

 

Belangrijk bericht toerafdeling!

 

Volgende week woensdag (4 september) zullen we voor het eerst proefdraaien met de toerafdeling voor onze jeugd. Hier hebben we natuurlijk wel genoeg aanmeldingen voor nodig, dus mocht je dat nog niet gedaan hebben doe dat dan zo snel mogelijk!

 

Wat?

 

Toertochten/duurritten die worden verzorgd door enkele ervaren wielrenners. De ritten zullen verreden worden op een tempo tussen de 25 en 32 km/u (afhangend van het niveau van de groep). Het principe samen uit/samen thuis staat centraal deze avond. De routes zullen iedere week variëren en ongeveer anderhalf tot twee uur duren. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om op maandag extra techniek oefeningen te doen op een afgesloten baan met behulp van ervaren trainers.

 

Wie?

 

De avonden worden georganiseerd voor renners uit categorie 5 tot en met 7 en beginnende nieuwelingen en junioren zonder wedstrijdlicentie. De nadruk ligt vooral op het plezier hebben in het fietsen en het afleggen van wat kilometers op een mooi en geleidelijk tempo. Deze afdeling is dus niet geschikt voor de echte wedstrijd renner!

 

Opgeven?!

 

Dat kan via de onderstaande link. Wij zullen dan contact met je opnemen. De eerste drie keer zijn ook voor niet-leden geheel kosteloos. https://forms.gle/fxtdWdrBDg1zMMXi8

 

Extra informatie

 

Voor extra informatie en contactgegevens verwijzen wij u graag door naar onze website. www.prcdelta.nl