· 

Welkom bij Judovereniging Ichikan.

Judovereniging Ichikan verzorgt al meer dan 50 jaar judotrainingen voor kinderen, jeugdigen en volwassenen in de gemeente Westvoorne, Brielle en omstreken.

Het is een leuke actieve vereniging waar sporten en plezier hebben hoog in het vaandel staan. De lessen worden verzorgd door gediplomeerde leraren die iedere week er weer een geweldige les van proberen te maken.

 

Naast judo worden er ook een hoop andere activiteiten met en voor de leden georganiseerd. Samen met de vrijwilligers organiseren ze geregeld uitstapjes, sport-/ en speldagen en wedstrijden, maar helpen ze ook mee met de jaarlijkse Profwielerronde van Oostvoorne en begeleiden we de bewoners van Careyn de Plantage tijdens de avondvierdaagse van Brielle. Kortom, judo bij Ichikan is leuk!

 

Op de website https://www.ichikan.nl/ kun je informatie vinden over de vereniging, wedstrijduitslagen en nog veel meer. Op de Facebookpagina plaatsen ze foto's van activiteiten, wedstrijden en lessen. Voor eventuele vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met een van onze trainers of bestuursleden.

Ben je geïnteresseerd in de judosport? Kom dan gerust eens langs voor een gratis proefles, je bent van harte welkom!

 

Met vriendelijke judogroet,

 

Trainers en bestuur

Judovereniging Ichikan.