· 

Abbenello heeft flinke metamorfose ondergaan

VV Abbenbroek heeft de afgelopen maanden niet stil gezeten. Sportpark Abbenello is flink onder handen genomen en heeft een prachtige metamorfose ondergaan. Een flinke werkgroep heeft de handen ineen geslagen en na een hoop afbreken heeft men weer flink opgebouwd en iets heel moois neergezet. Voorzitter Michel Blok is enorm trots op de mensen die dit voor elkaar gebokst hebben en gaat ze binnenkort nog meer aandacht geven. De voetbalvereniging heeft enorm veel zin in het komend seizoen en heet u van harte welkom op het verbouwde Abbenello. 

In de bekerpoule is VV Abbenbroek in ieder geval goed begonnen met 6 uit 2. Op 14 september de derby tussen Abbenbroek en GHVV'13 om 14.30 uur.  De competitie kent een mooie indeling met 4 regionale clubs. Alle redenen om naar het Sportpark aan de Gemeenlandsedijk 12 in Abbenbroek te gaan. Kijk hier voor meer informatie op de website van de club. 

4e klasse H
Regionale verenigingen: Abbenbroek, Hekelingen,  SCO '63 en Simonshaven
Tegenstanders: Excelsior R, GOZ, Goudswaardse Boys, NBSVV, Pernis,  Piershil, WCR, ZBVH en Zinkwegse Boys.