· 

Prachtige bekerwedstrijd in Oudenhoorn tussen OHVV en Zuidland

Vanmiddag om 14.30 uur een heerlijke derby op het beker program tussen OHVV en VV Zuidland aan de Eeweg in Oudenhoorn. Gevraagd naar hun verwachtingen voor vanmiddag, schemert bij beide coaches door dat men de competitie eigenlijk belangrijker vindt. Maar toch willen Tom Larssen én Mark van Os natuurlijk beide winnen. Al is het alleen maar om de opgebouwde vorm van de afgelopen weken te continueren en eventueel uit te breiden. Tom Larrsen van VV Zuidland verwacht eerlijk gezegd dat de VV Zuidland goede kans maakt om te winnen. Volgens hem maakt het zeer jeugdige team de afgelopen weken flinke stappen vooruit, maar dat is zeker geen garantie voor de winst. We gaan in ieder geval onze stinkende best doen. Hoewel we er met de koppositie in de poule heel goed voor staan, heeft doorgaan in de beker bijna geen toegevoegde waarde. Ik speel dan liever een heel goede wedstrijd en plaatsen voor de volgende ronde is dan een prettige bijkomstigheid. Aldus de onlangs bij Zuidland teruggekeerde trainer. Mark van Os, baalt ervan dat hij een aantal sterkhouders mist bij het thuisspelende OHVV. Hij vind een derby altijd leuk en komt Zuidland nu al voor de tweede keer tegen. Eerst in de Zes Kernen Cup en nu voor de beker. Mark bouwt rustig door aan zijn team richting de start van de competitie. Ondanks het gemis van de ervaren spelers, gaan wij toch voor de winst en proberen we de toch al zo geslaagde voorbereiding een passend vervolg te geven.

In de poule van VV Zuidland en OHVV maken nog drie ploegen kans op plaatsing voor de volgende ronde.