· 

Lesley Pattinama Kerkhove onderuit in Guangzhou

Lesley Pattinama - Kerkhove uit Spijkenisse heeft het Hoofdtoernooi van het tennistoernooi in het Chinese Guangzhou bereikt. Door een 6-2 6-4 overwinning op de thuisspelende Mashuyua plaatste Lesley zich voor de eerste ronde. Iets dat haar vorige week ook lukte in Zhengzhou. Helaas verloor ze hierin in de eerste ronde kansloos van de latere Halve Finaliste Ajla Tomljalovic uit Australië met 2-6 0-6. In de eerste ronde treft Lesley de gevaarlijk sterke Duitse Andrea Petkovic. 

 

Update: In de eerste ronde heeft Lesley verloren van Andrea Petkovic. 5-7 7-6 (4) en 3-6. In de eerste set ging het spel lang gelijk op en kreeg Lesley haar kansen. Echter liet haar service haar regelmatig in de steek waarmee ze uiteindelijk de set naar de Duitse (nr 77 op de wereldranglijst) moest laten gaan. Door een sterke tiebreak wist de dame uit Spijkenisse de tweede set naar zich toe te trekken om erna de derde set helaas te verliezen.