· 

Uitstekende zondag HV Spijkenisse Dames 1 en 2

De dames van HV Spijkenisse hebben een prima zondag gekend. Het eerste team speelde tegen Barendrecht Dames 1 en speelden uiteindelijk met 2-2 gelijk. De dames uit Barendrecht zijn pas gedegradeerd uit de tweede klasse en bleken een geduchte tegenstander. Al vroeg in de wedstrijd kwamen de dames uit Spijkenisse met 0-2 achter en zo ging men ook het vierde kwart in. Door hard te werken en kansen te creeeren wisten de geel bruine dames alsnog twee keer te scoren (Jillian Veloo en Kimberley Witteveen) en zo een zeer verdienstelijk punt aan de ontmoeting over te houden. Het tweede dameselftal reisde af naar Rotterdam voor de ontmoeting met het jonge team van Leonidas. Hier werd met 0-2 van gewonnen (wereldgoal Centaine Tielemans en goal Renée Eijkels) en dit betekende na het verlies met 2-0 van vorige week, dat de eerste drie punten binnen zijn.