· 

BV Voorne Mannen 18 verliezen in laatste seconde!

 

BV Voorne M18 verliest nipt in de laatste seconde!

 

 

 

Afgelopen zaterdag 14 september begonnen we het nieuwe seizoen in de 2e klasse van de regio. Deze klasse is de hoogste klasse in de regio. We starten met een full court press bij score. En dat zorgde gelijk voor druk op de bal bij onze tegenstanders Green Eagles uit Maassluis. We bleven op voorsprong tot halverwege 2e kwart, toen haakte Green Eagles aan en kwam op voorsprong. Door dat er gaten in de verdediging vielen pakte de tegenstander de kans. Na peptalk in de kleedkamer in de rust, startten we vol goed moed en wilde we weer aanhaken in de wedstrijd. Max van Hattem zorgde voor een uitstekende verdediging en speelde bijna de hele wedstrijd vol overgave. Dat zorgde dat Niels v.d Merwe samen met Bart Hordijk ook feller werden in de verdediging, met name onder de basket.

 

In het vierde kwart kwamen we sterk terug en werd de tegenstander slordiger door de enorm vechtlust van Voorne. In de laatste minuut van de wedstrijd stonden we gelijk en werd het spannend. Met de aanmoediging vanaf de tribune, kwamen we op voorsprong, maar we kregen gelijk weer tegen score. We probeerden de tijd te rekken om in balbezit te komen, maar helaas de tijd was om.

 

Voorne verliest de wedstrijd met 62-65!

 

Topscoorders waren Niels v.d Merwe 29 en Bart Hordijk 18.